Spelschema

Klicka på länk nedan för att se/skriva ut spelschema för festivalen. Vi ber er att hålla uppsikt för eventuella uppdateringar i detsamma. (Uppdaterad 2014-08-25)

Spelschema 2014


Godmorgon festivalvänner!

Första dagen av festivalen avklarad,, nu har vi stora lördagen kvar.

Vilka framträdanden vi fick igår! jösses. DiLeva gav oss en välbehövlig lektion i kärlek. Bombus gick in och visade varför Göteborg är bäst, trots Malmö FF.

Graveyard, damn! svensk rock mår prima, vilka helgjutna hjältar. Joddla med Siv, älskade nu och för alltid! Skitarg… massor av humor,, massor av allt!

Självklart kan vi fortsätta att hylla alla men vi får spara det lite för idag smäller det igen med Magnum & Mustasch

Dessutom får du chansen att träffa Sparzanza på lördag, de har signering vid merch-tältet kl.20.00 & såklart alla de andra som ligger på schemat. Fredagen gav oss ju även regn, något vi gärna hade sluppit. Å andra sidan kan vi inte råda över allt här i världen,, vi försöker, stretar och fortsätter ändå arbeta för att Helgeåfestivalen ska vara sveriges mysigaste festival.

Väl mött idag vänner!


 

Det finns ingen anledning…..

väder

….att vänta med att köpa biljett till festivalen. Det kommer dock att vara möjligt att handla biljett på plats nere vid entrén . Tordagsbiljetterna kommer att ha samma pris men festivalbiljetterna kommer att vara i snitt en hundring dyrare än förköpspris. Så gör dig själv en tjänst,, se till att handla förköp för lägre pris!

Priser vid entrén:

Ej fyllda 18 år räknas som ungdom

ENDAGSBILJETTER

Torsdag 28/8

samma pris som förköp

Fredag 29/8 Endagsbiljett

Ungdom = 400:-

Vuxen = 600:-

Lördag 30/8 Endagsbiljett

Ungdom = 500:-

Vuxen = 700:-

FLERDAGARSBILJETTER

3-dagars kombibiljett med mat på torsdagen

Ungdom = 1175 :-

Vuxen = 1495:-

3-dagars kombibiljett utan mat på torsdagen

Ungdom =  975:-

Vuxen = 1370:-

2-dagars festivalbiljett 29-30/8 Fredag+Lördag

Ungdom = 800:-

Vuxen = 1000:-


140814---Extra-bussar-Helgeåfestivalen


Heavy-Tiger-Loco-Club-650x446

Signering

På fredagen den 29nde, har ni chans att träffa och få en signatur av tjejerna i Heavy Tiger. Efter sin spelning, vid kl.19.00 så finns dom tillgängliga vid merch-tältet.

Även våra amerikanska vänner i Warner Drive håller signering kl.18.00 på lördagen.


m1

g1

m2

d1

j1

s2

s1

b1


rs

p24


Ready?…..Set….

Nu är programmet spikat och Helgeåfestivalen 2014 närmar sig.  Helgeåfestivalen arrangeras som ni kanske vet helt ideellt och är en av väldigt få oberoende festivaler i Sverige. Vi gör vårt bästa varje år för att locka intressanta artister och försöker i det längsta se till att alla, oavsett ålder har något att se fram emot. Hur svårt det är förstår man inte riktigt förrän man själv har provat,, för hör och häpna! Människor tycker väldigt olika.

Vi är i fortsatt behov av funktionärer till årets festival, har du intresse av att hjälpa till som tex grindvakt, i insläppet eller städ under en av festivaldagarna erhåller du en 2-dagarsbiljett. Vid intresse, kontakta anna@helgeafestivalen.se